Η Σχολή

Στο Νοrth East στην Αγία Παρασκευή διδάσκει Krav Maga ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την I.K.M.F. Σιατίτσας Γιώργος
Civilian, Women Kids and V.I.P Bodyguard Instructor Expert 1 Level

Στο Νοrth East krav maga διδάσκει ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την I.K.M.F. Σιατίτσας Γιώργος  (leadcivilian, kids ,women vip instructor) καθώς και ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών που συνδράμουν στα μαθήματα της σχολης .

Κατέχει το βαθμό Expert τον οποίο κατέκτησε στο Ecamp της I.K.M.F. στο Ισραήλ  και εξειδικεύεται στους τομείς των Civilian ,Kids , Women και V.i.p.  αλλά και στο τομέα του Fitness , έχοντας συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα εξειδίκευσης της Nasm ( National Academy of Sports Medicine ) .

H διδακτική διαδρομή του Γιώργου σε ομαδικά και personal Krav Maga groups πολιτών, ξεπερνά τα 10 έτη κάτι που καθιστά την προπόνηση στη σχολή μας μία σίγουρη ,δυναμική ,ασφαλή και ποιοτική εμπειρία.

Εκτός του Krav Maga ο Γιώργος έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα μαχητικά αθλήματα του Kick Boxing και του Tae Kwon Do και εν γένει με τον αθλητισμό.

Επίσης  είναι απόφοιτος της  σχολής  Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΑΤΕΙ Ρεθύμνου ,καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος Digital Marketing του Ε.Κ.Π.Α.

Ασχολείται ενεργά με τη μουσική  περισσότερο από 20 χρόνια κάτι που έπαιξε και  παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση και στην φιλοσοφία των μαθημάτων .

ikmf-logo-dark

Το North East Krav Maga σ’ έναν άνετο, φωτεινό και φιλόξενο χώρο (Ελευθερίας 2, Αγία Παρασκευή) διαθέτει τμήματα ενήλικων χωρισμένα ανά επίπεδο (starters – intermediate – advanced) και παιδικά τμήματα ταξινομημένα ανά ηλικιακή ομάδα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα, την εξέλιξη και την ασφάλεια των ασκούμενων στο Krav Maga και στην φυσική κατάσταση.

Που θα μας βρείτε