Ξεκίνησε Σήμερα Personal Προπονήσεις

ΗΙΙΤ

Cross Training

Krav Maga

Fitness + Krav Maga

Ξεκίνησε σήμερα τις προπονήσεις σου στο North East Athens και δες άμεσα τα θετικά αποτελέσματα. Το Personal Training είναι ιδανικό για το πολυάσχολο πρόγραμμά σου και προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες.

Ο εκπαιδευτής Γιώργος Σιατίτσας είναι πιστοποιημένος προπονητής HIIT από την NASM ( National Academy of Sports Medicine ), με 10ετή εμπειρία διδασκαλίας στο χώρο του Fitness, των μαχητικών αθλημάτων και της αυτοάμυνας.

Το HIIT έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τα μεταβολικά οφέλη της άσκησης ενώ ελαχιστοποιεί το χρόνο που δαπανάται για την προπόνηση. Τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους και της ομοιόμορφης σύσφιξης του σώματος, γίνονται ορατά από τα πρώτα κιόλας μαθήματα καθώς ενεργοποιεί το μεταβολισμό.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του HIIT είναι η εξαιρετική του αποτελεσματικότητα σε μικρής διάρκειας προπονήσεις. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όσους έχουν πολυάσχολη καθημερινότητα και δεν έχουν χρόνο για μεγάλες σε διάρκεια προπονήσεις, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα και να είναι υγιείς.

Το Cross Training είναι μια σύνθετη μορφή προπόνησης που περιλαμβάνει την εκτέλεση ποικίλων διαφορετικών σωματικών δραστηριοτήτων, αερόβιων και αναερόβιων, προκειμένου να βελτιωθούν τα συνολικά επίπεδα φυσικής κατάστασης, να διορθωθούν τυχόν ανισορροπίες και να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού.

Παραδείγματα δραστηριοτήτων που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα πρόγραμμα Cross Training είναι το τρέξιμο, η προπόνηση με βάρη, η προπόνηση με το σωματικό βάρος , οι πολεμικές τέχνες και άλλα. Το Cross Training βοηθά στη στόχευση πολλαπλών διαφορετικών μυικών ομάδων και η προπόνηση μπορεί να προσαρμοστεί σε ατομικούς στόχους.

Το Krav Maga είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που διδάσκει, μέσα από άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές και σενάρια, πώς να αντιμετωπίζονται και να προλαμβάνονται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία (σωματική, λεκτική, σεξουαλική, ψυχολογική) ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυσική κατάσταση και την ηλικία του μαθητή.

Προετοιμάζει τους ασκούμενους, τόσο στην αυτοάμυνα τους, όσο και στην προστασία αγαπημένων τους προσώπων, πράγμα που επιτυγχάνεται σε σχετικά σύντομο διάστημα σε σχέση με παραδοσιακές τέχνες και φόρμες, γιατί χρησιμοποιεί τις αντανακλαστικές κινήσεις του ανθρωπίνου σώματος, αλλά και γιατί λαμβάνει υπόψιν τα σημερινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο άνδρας, η γυναίκα ή το παιδί.

Στο Νοrth East Athens στην Αγία Παρασκευή συνδυάζουμε αυτοάμυνα και γυμναστική.

Join us!

North East Krav Maga
4.9
Based on 61 reviews
powered by Google
alex karyalex kary
10:24 06 Mar 23
Πραγματικά είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω στη ζωή μου χωρίς καμία υπερβολή. Αρχικά, ο προπονητής κύριος Γιώργος Σιατίτσας είναι υπερβολικά καλός σε αυτό που κάνει (φαίνεται ξεκάθαρα ότι αγαπάει το επάγγελμά του). Εξηγεί σε κάθε προπόνηση πολύ αναλυτικά με λεπτομέρειες την κάθε τεχνική και εκτός από αυτό, εξηγεί και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε την κάθε μια ξεχωριστά ώστε να καταλαβαίνουμε το νόημά της. Εκτός από όλα αυτά, είναι μια πολύ ωραία εμπειρία το Krav Maga γιατί εκτός από το θέμα της γυμναστικής βοηθάει και φουλ στην αυτοσυγκέντρωση πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, αναμφίβολα!!! Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων προσωπικά κάνω πολύ focus στις τεχνικές με αποτέλεσμα να μην σκέφτομαι άλλα πράγματα.Το Krav Maga το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τον καθένα χωρίς καμία εξαίρεση γιατί είναι για όλους μας!!!Πολλά συγχαρητήρια στον Κύριο Γιώργο Σιατίτσα για την εκπαίδευση που κάνει!!! 🙏🙏
Yiannis VavlasYiannis Vavlas
12:14 05 Mar 23
Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά καταρτισμένος δάσκαλος με μεγάλη μεταδοτικότητα! Στη σχολή του προπονείς μυαλό και σώμα, ενώ σε κάνει να βγάζεις το καλύτερο σου εαυτό και να γίνεσαι καλύτερος σε κάθε προπόνηση! Το περιβάλλον είναι φιλικότατο!
Iason SgoureasIason Sgoureas
11:44 05 Mar 23
Μια λεξη μπορει να περιγραψει οτι αποκομισα 10 χρονια στη σχολη: αυτοπεποιθηση. Απο καποιο σημειο και μετα δε φοβασαι κανεναν , εκτος απο τη γυναικα σου.
Maryann MichalopoulouMaryann Michalopoulou
10:43 11 May 22
Μετά από ένα χρόνο personal Cross Training και Krav Maga, συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να γυμναστεί και να μάθει αυτοάμυνα να επισκεφθεί το North East. Ο χώρος φωτεινός, πεντακάθαρος, τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και για Covid. Ο προπονητής μας είναι ανθρώπινος, έχει βαθειά γνώση του αντικειμένου του και προσφέρει την αμέριστη προσοχή του σε όλους τους μαθητές του. Οι μαθητές που έρχονται εδώ είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, έρχονται στο North East για να γυμναστούν, να βελτιώσουν την σωματική τους κατάσταση και να μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα! Αξίζει πραγματικά!
Zacharias KampanisZacharias Kampanis
20:07 26 Aug 21
Εξαιρετικός χώρος, φωτεινός και πεντακάθαρος, μαζί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Άριστοι εκπαιδευτές, πάντα δίνουν σαφείς και πλήρεις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν οι μαθητές. Εστιάζουν στις ασκήσεις κομμάτι κομμάτι, μέχρι να γίνουν κατανοητές και να εφαρμοστούν σωστά απο όλους. Εννοείται πως συστήνονται ανεπιφύλακτα και τα παιδικά τμήματα, για όσους είναι γονείς.
js_loader
Personal HIIT, Cross, Krav Maga
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για μέτρηση ανώνυμης κίνησης και για να σας παρέχει μια καλύτερη εμπειρία.
Διαβάστε Περισσότερα